FORSIDEFOTOALBUMDUKKETØJOPSKRIFTERGODE LINKSNYT FRA OSKONTAKT OS
 

KAGER

 

FROKOST   FORRETTER   HOVEDRETTER   DESSERTER   KAGER


Æblekage

2 æg
250 g sukker
25 g mel
2 tsk bagepulver
3 dl fløde
  
Fyld:
4 æbler
1 spsk sukker
½ tsk kanel
1 spsk smeltet margarine

Æg og sukker piskes godt. Mel og bagepulver røres i skiftevis med fløden. Dejen hældes i en smurt springform.
Æblerne skrælles, skæres i både og lægges over. Sukker og kanel drysses over. Margarinen dryppes over.
Kagen kan evt. serveres lun med flødeskum til som dessert

Bages ved 175 grader 60-70 min.


TVkager

200 g mel
150 g margarine
3 æggeblommer
150 g sukker
½ tsk bagepulver
 
3 æggehvider
150 g sukker
100 g kokosmel
2 spsk kakao

Margarinen røres med sukker til det er hvidt, æggeblommer tilsættes et efter et under omrøring, herefter tilsættes mel og bagepulver, hældes i en smurt tærteform. Æggehviderne piskes stive og sukker tilsættes lidt efter lidt, kakao sigtes og vendes i, sammen med kokosmelet.

Bages ved 200 grader i 30 min


TILBAGE