FORSIDEFOTOALBUMDUKKETØJOPSKRIFTERGODE LINKSNYT FRA OSKONTAKT OS
 

FORRETTER

 

FROKOST   FORRETTER   HOVEDRETTER   DESSERTER   KAGER


Kyllingechampingnonsalat

1 stegt kylling
1 salathoved
150 g champignon
100 g bacon
 
Sauce:
1 dl yoghurt naturel
1 dl creme fraiche
1 spsk finthakket løg eller porre
karse

Kyllingekødet pilles fra benene og deles i mindre stykker.
Salatblade strimles og lægges i bunden af en skål eller på et fad.
Champignon skæres i skiver, blandes med kyllingekødet og på salatbladene.
Baconen ristes sprød. Saucen røres sammen og smages til med salt og peber.

Lige inde serveringen drysses baconen over kyllingen, saucen hældes over og der pyntes med karse.


Kaviarrand

250 g mayoanaise
½l creme fraiche 18%
1 glas ufarvet kaviar
200 g rejer
7 blade husblas
kryddereddike
fransk sennep
karry
salt & peber

Pynt:
halve æg, tomatbåde, kaviar samt citrombåde.

Mayonnaise og creme fraiche blandes og smages til med krydderier.
Rejer og kaviar vendes i, derefter røres husblasen i.
Stilles koldt til den er stivnet, vendes ud på et fad og pyntes.
Flutes serveres til.

Bagetid: 30-35 min. ved 200 grader


TILBAGE